Františkovy Lázně

Vyzkoušejte wellness balíčky ve Františkových Lázních

Za odpočinkovou dovolenou rozhodně nemusíte cestovat nikam daleko. Spoustu krásných míst vybízejících k odpočívání najdete i v Česku. Jedním z nich jsou Františkovy Lázně, a nemyslete si, do lázní nejezdí jen nemocní lidé a pacienti v rekonvalescenci.

Lázeňské prameny udělají dobře každému. Wellness balíčky vám pomohou uvolnit se a zapomenout na starosti běžných dní. A co konkrétně na vás čeká ve Františkových Lázních?

Užijte si Sen pro dva nebo Dotyk orientu

Sen pro dva je název jednoho z oblíbených balíčků. Obsahuje ubytování na dvě noci se snídaní, welcome drink, romantickou večeři při svíčkách, ovocnou mísu na pokoji a také partnerské ošetření s relaxační hudbou.

Balíček Dotyk orientu zahrnuje zase ubytování na tři noci s polopenzí, přičemž jedno jídlo je milované sushi. V ceně máte welcome drink, zábal z himalájských bylin a regenerační masáž celého těla.

Oba tyto pobytové balíčky nabízí wellness Hotel Bohemia s 28 pokoji a 1 luxusním apartmánem. Hlavní sezóna v hotelu začíná 1. května, takže pokud návštěvu stihnete do té doby, budete mít mnoho služeb za nižší cenu.

Nezapomeňte prozkoumat Františkovy Lázně

V létě lákají Františkovy Lázně zejména k cyklistice a turistice, v hlavní sezóně se v tomto lázeňském městě koná spousta koncertů a jiných událostí. Na jaře je zde ovšem také krásně. Je tu spousta míst, jež se mohou stát cílem vaší vycházky – meteorologický sloup, zámeček, podivná rozhledna Salingburg či Chrám sv. Jakuba. Krásné jsou však i procházky po samotném městě. Dodnes si zachovalo historický ráz klasicistního a empírového stylu, najdete tady rozsáhlé lesoparky a parky.

Pomocí léčivých pramenů ve Františkových Lázních se léčí zejména potíže s krevním oběhem, gynekologická a srdeční onemocnění, potíže s pohybovým aparátem. Léčivé prameny ovšem udělají dobře každému. Dejte jim šanci, objednejte si ubytování s wellness balíčkem na www.hotelbohemia.cz.

 

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *