Lázně, Severní Čechy

Lázně Teplice v Čechách

By: Dennis Wong

Lázně Teplice v Čechách

Teplice v Čechách jsou městem lázeňským. Jsou zde lázně, kde se léčí pohybové ústrojí. Teplice jsou krásným městem, které však má i stinná místa. Je to kontrast krásných míst a také těch, které není dobré navštěvovat a to hlavně v nočních hodinách.

Každý rok se zde zahajuje poslední víkend v květnu lázeňská sezóna, která je provázená spoustou atrakcí, které město zajistí. V samém centru města jsou stánky, vystupují zde živě kapely a skupiny, a to od samého rána až do večera. Pro děti jsou tu na několika místech kolotoče, dospělí si mohou projít trhy, poslechnout oblíbeného interpreta a užít si spousty zábavy, která tu o tomto víkendu vždy je.

Teplice jsou městem moderním

Leží kousek od Německých hranic a to na severu Čech. Jméno si udělaly také díky fotbalu. V Teplicích je velký stadion, který dříve kromě fotbalu, sloužil také jako tržnice. Toto však bylo hned po revoluci. Nyní už tomu tak není. Loni vznikly v Teplicích dvě velká obchodní centra přímo ve středu, jsou to Fontána a Galerie. Pokud se usadíte na terasu v obchodním domě Fontána, máte velmi krásný pohled na okolí. V obchodním centru rozhodně nemusíte pouze nakupovat, ale i relaxovat a kochat se výhledem do okolí.

Teplice jsou známé i díky proslulému Dubí a silnici E55, kde býval ještě donedávna jeden nevěstinec za druhým a pokud jste tudy projížděli, skákali vám prostitutky do cesty a snažili se vás nalákat na sex s nimi různými způsoby. Tato doba je již pryč a většina nevěstinců je již pozavírána. Zbylo jich zde tak 10%, 90% z nich je zavřeno. Říká se, že je to zásluha starosty, ale důvod bude spíše takový, že se hlavní tah do Německa odklonil přes dálnici.

Pokud sem vyrazíte, určitě se vám bude líbit hlavně centrum města. Je zde krásný park, který se jmenuje Zámecká zahrada, odtud je to potom kousek k Morovému sloupu a malému náměstí, kde je také muzeum.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *