Jizerské hory, Penziony, Zajímavá místa

Hledáte místo pro skvělou dovolenou s dětmi? Vydejte se do Bedřichova v Jizerských horách!

Hledáte místo pro skvělou dovolenou s dětmi? Vydejte se do Bedřichova v Jizerských horách!

I když nám pomalu léto končí, nic nebrání tomu, abychom se vydali na krásnou dovolenou na podzim. Září, říjen i listopad nabízí spoustu krásných, slunných dnů, tak proč je nevyužít a nenavštívit některou z lokalit, která nám má co nabídnout ve kterémkoli ročním období.

Právě takovou lokalitou jsou Jizerské hory. Malebná vesnička Bedřichov láká turisty odedávna. Jde o bývalou sklářskou osadu, díky čemuž můžete najít „poklady sklářů“ nejen v potoce, ale takřka kdekoli. Jde o jedno z nejvýznamnějších center letní i zimní dovolené u nás. Své si tady najdou milovníci cyklistiky, turistiky, přírody, odpočinku… jednoduše všichni, kdo chtějí vypnout od všedních starostí v krásném prostředí.

Ubytování jako stvořené pro rodiny s dětmi

Protože jsou zde více než vítány rodiny s dětmi, najdete snadno právě jim vyhovující ubytování. Bedřichov nabízí ubytování kupříkladu v penzionu Horský Dvůr, který je vybaven jak pro pobavení venku, tak vevnitř. Jde o penzion, který se právem pyšní certifikátem BABY FRIENDLY (přátelský k dětem).

Na oplocené zahradě vaše děti pobaví vybavené hřiště se spoustou hraček, dřevěnou věží se skluzavkou, pískovištěm, houpačkami, trampolínou s ochrannou sítí a dalším skvělým vybavením. Uvnitř využijte např. večer, nebo při nepříznivém počasí prostornou hernu, ve které najdou zábavu menší i větší děti.

Pro děti i dospělé jsou velkým a vítaným zážitkem i koníci Lukáš, Sunny a Athos, které je možné nejen nakrmit a pohladit, ale také se na nich svézt! Takový skvělý zážitek si nenechá ujít většina mrňousků!

Bohaté sportovní vyžití

Právě v Bedřichově, přímo u penzionu Horský Dvůr, najdete i 3 dětské vleky s lyžařskou školou! Je zde také nástup na Jizerskou magistrálu a množství cyklostezek!

Obraťte se i vy na krásný penzion Bedřichov a dopřejte si podzimní dovolenou se spoustou zážitků, příjemným relaxem a odpočinkem před nadcházející zimou. Navíc děti do tří let mají v doprovodu dvou dospělých ubytování zdarma!

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *