Vysočina

Dovolená s dětmi v ČR? Navštivte středověkou tvrz Gerstein.

Dovolená s dětmi v ČR? Navštivte středověkou tvrz Gerstein.

Jak už to tak bývá, čas neúprosně utíká kupředu. Než se otočíme, na dveře nám klepe léto. S létem ovšem přicházejí i letní prázdniny. V červenci a srpnu tak zůstanou zavřené školy i školky. Řada rodičů je nuceno přemýšlet nad tím, kde a jak strávit dovolenou s dětmi.

Mnoho z rodičů je přesvědčených o tom, že svůj volný čas stráví s dětmi na dovolené. Vždyť rodinná dovolená je krásný odpočinek pro dospělé a velkou radostí a zážitkem pro děti. Je úplně jedno, zda ji strávíme u moře, na horách či se vydáme poznat kouty a kraje České republiky. Většina z nás ale tráví svou dovolenou s dětmi doma, v ČR.

Vyberte si, co je vám nejpohodlnější, jen tak si volno užijete

Otázky týkající se rodinné dovolené si klademe všichni stejné. Když už máme vybrané místo, kde chceme dovolenou strávit, přemýšlíme, jak tam pojedeme. A hned na to se vynoří další spousta otázek. Zvládneme to s dětmi? Co všechno potřebujeme? Jak je zabavit při dlouhé cestě autem? Někdy se i rozhodujeme koho vzít s sebou. Jedno je však zcela jisté. Tím nejdůležitějším nejen na cestách, je dobrá nálada.

Po vyřešení základních otázek kolem dovolené jsem uklidnění a na řadu přichází rozhodnutí, do kterého koutu či kraje České republiky pojedeme.

Kde vyrazit, aby byla dovolená pro Vás i děti nezapomenutelná?

7775281314_b1182b4ebcVelmi zajímavým a hlavně nevšedním tipem pro dovolenou s dětmi je dovolená ve středověké tvrzi. Dovolená s dětmi strávená tímto způsobem bude neokoukaná, odlišná a zároveň i velmi přátelská. Středověká tvrz Gerstein splňuje zároveň i veškeré požadavky, které většina rodin s dětmi má. Je levná, připomíná staré tradice, dá se prožít u nás a je i stylová. Děti budou mít po prázdninách ve škole o čem popovídat. Vylíčí netradiční prožití dovolené.

Okolí i celé zázemí dřevěné středověké tvrzi Gerstein je přímo stvořené pro prožití nezapomenutelné i dobrodružné dovolené. Vznikla především na pomoc dnešnímu ohroženému druhu na světě – rodině. Atmosféra i aktivity  dokáží ještě více utužit rodinné vztahy a pomůžou si uvědomit tradiční důležité rodinné hodnoty.

Tvrz Gerstein je zaměřená na tradice, které pomohou nejen rodině, ale osvěží i ducha. Ubytování v dřevěném srubu je jedním z nejlepších způsobů, jak se rodiče zbaví stresu a děti si vyzkouší život před několika stoletími. V tvrzi načerpáte novou sílu pro každodenní boj se starostmi. Rozhodně se nebudete nudit. Tvrz i okolí nabízí mnoho zajímavých aktivit pro všechny. Dostanete tak jedinečnou možnost vyzkoušet si tradiční zábavu dřívějších dob.

Věnovat se můžete i relaxaci a odpočinu. To vše budete prožívat v malebném kraji Vysočina. Můžete si s dětmi zahrát na Robina Hooda, chytat ryby do ruky, hrát kuličky. To je kapka aktivit, které můžete prožít. Můžete vyrážet na dlouhé procházky do lesa či vyjet na výlet na kole.

Zapomeňte letos na drahou dovolenou.. Vyzkoušejte něco nového a pohodlného. Zvolte pro dovolenou s dětmi návrat do dřívějších časů. Dopřejete si tak nevšední dovolenou, která tolik nezatíží rodinný rozpočet.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *