Plzeňsko

Plzeň – skvělé místo, kde trávit Silvestr 2014!

Plzeň – skvělé místo, kde trávit Silvestr 2014!

Máte již představu o tom, kde si užijete blížící se příchod Nového roku? Nebo zatím nevíte a budete rádi za skvělý nápad?

Vsaďte na Plzeň

Plzeň je město mnoha možností, a proto strávit Silvestra právě zde, není vůbec od věci! Možná nevíte, kde byste se zde ubytovali… Hotel Plzeň ale nabízí, a to ne jeden. Ale jeden je obzvlášť hezký a příjemný! Leží pouhých 5 km od centra a jmenuje se Hotel York.

Služby, které uspokojí každého návštěvníka

Užijte si zde pobyt v York Hotelu Plzeň, kde je pro vás připravené příjemné ubytování, samozřejmě s možností výtečného jídla a pití. Velkou předností je, že je zde bezbariérový přístup, stejně jako připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi, a to ve všech jeho pokojích.

Můžete si vybrat buď pokoj s výhledem do ulice, nebo pokoj s výhledem do zahrady. V každém se nachází koupelna a sociální zařízení, balkon, televize se satelitním vysíláním, psací stůl i možnost posezení.

Dostatek prostoru pro mnoho hostů

Pro oslavu příchodu Nového roku je Hotel York ideálním místem. K dispozici je vám nejen restaurace, ale také salonek, který má kapacitu až 80 míst. Není proto problém uspořádat tady jakoukoliv akci. V salonku nechybí audiovizuální technika, flipchart a plátno. Jak do restaurace, tak i do salonku je bezbariérový přístup.

Pokud je ubytována větší skupinka hostů, která by se chtěla podívat do centra Plzně, může využít skvělou možnost dopravy zdarma, kterou tento hotel v Plzni poskytuje! Díky tomu, že je zde hlídané parkoviště, se nemusíte bát o vaše auto.

Přijeďte i vy do Plzně a oslavte v tomto hotelu Pilsen příchod Nového roku. Ubytování Plzeň je zárukou toho, že si z oslavy přinesete spousty zážitků.  Zapomeňte na nudné oslavy doma u televize, kde televizní program se zábavou nemá až tak moc společného, ale přijeďte si užít pořádné oslavy do Plzně. Rozjeďte zábavu na plné obrátky, oslava bude velkolepá a hosté se jistě sjedou z celé České republiky. Uvidíte, že po pár sklenkách budete mít kamarády a přátele z různých konců naší vlasti a budete se velmi dobře bavit.

Uskutečněte si rezervaci co nejdříve, a to na stránkách www.hotel-york.cz. Místa jsou zatím ještě volná.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *