Zajímavá místa

Navštivte jižní Moravu a užijte si příjemný wellness pobyt dle vašich představ

Navštivte jižní Moravu a užijte si příjemný wellness pobyt dle vašich představ

Jestliže patříte k těm, kteří rádi spojí cestování s odpočinkem a relaxací, určitě vás nenechá chladnými nabídka s wellness pobyty na jižní Moravě. Poznáte krásné prostředí, setkáte se s lidmi, kteří mají srdce na pravém místě, ochutnáte výborné víno a to vše spolu s kvalitní péčí o vaše tělo i duši.

Nádherná Pálava snoubící víno a nezapomenutelné prostředí

Líbit by se vám mohl kupříkladu pobyt až na 6 dní v luxusních apartmánech na Pálavě. Čeká na vás jedinečný výhled na Mušovské jezero, ochutnávka vína, láhev vína zdarma a možnost procestovat celý kraj s mnoha jeho krásami.

Ubytovat se můžete se svou drahou polovičkou na 3, 4 nebo 6 dní. Ať už si vyberete nejkratší či nejdelší pobyt, rozhodně se nebudete nudit. Můžete navštívit nejen Pálavu, která se pro své kouzlo právem řadí do seznamu biosférických rezervací UNESCO, ale také obec Pavlov, Lednicko-Valtický areál nebo třeba Mikulov.

Jestliže se rozhodnete trávit čas uvnitř, bude vám k dispozici exkluzivní nekuřácké ubytování. Příjemné mezonetové a přízemní apartmány nabídnou možnost pobytu i vašim dětem, lze si domluvit až dvě přistýlky. K apartmánu náleží i zařízená kuchyňka a terasa, z níž lze pozorovat Mušovské jezero a zříceninu hradu Děvičky. Romantika je tedy předem zajištěna.

K vybavení apartmánu patří LCD televizor, v kuchyňce nechybí varná deska, varná konvice, lednice ani mikrovlnná trouba. Zvolit si můžete i apartmán s klimatizací.

Přivezete-li si i kola, bude vám k dispozici jejich úschova zdarma a parkovací místo pro vůz v uzavřeném areálu.

Jižní Morava s nabídkou vinařských oblastí i lázní

Vydat se můžete na víkendové pobyty i do lázeňských měst, jako jsou např. Luhačovice. Upravená a klidná kolonáda, vůně lázeňských oplatků, pobyty dodávající energii a klid.

Jarní detoxikační pobyt pro 1 osobu můžete se slevou 45% koupit díky nabídce hotelu Vega. Čeká vás ovocný dortík, fresh drink, jarní koupel s vůní květů, hydromasáž a zcela zdarma po dobu pobytu fittness, posilovna a bazén.

Odhodlejte se a pořiďte si levný pobyt nebo překvapte svého partnera. Slevy na víkendové pobyty pro dva jsou výrazné a umožní odpočinek všem párům nebo dvojicím kamarádek.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *