Výlety

Vybavte se pomůckami, které vám přijdou při kempování a outdoorových aktivitách vhod

Vybavte se pomůckami, které vám přijdou při kempování a outdoorových aktivitách vhod

Máte rádi turistiku, vyrážíte si pod stan či jen tak, pod širák a zajímáte se zároveň o to, jaké novinky a vybavení si můžete pro svou zálibu pořídit? V tom případě by vám určitě neměl ujít e-shop Affekt, ve kterém najdete vše potřebné a seznámíte se s mnoha vychytávkami, o kterých jste třeba zatím ještě neslyšeli.

Důležité je se dobře najíst

Jestliže jsme hladoví, nebo je nám chladno, není nic lepšího, než si připravit horkou polévku nebo čaj. Jestliže je ale hospůdka daleko a vy se nacházíte mimo civilizaci, zvláště po ránu může být zakládání ohně složité.

Velmi dobře vám však poslouží turistický vařič. Je skladný, lehký, vejde se vám jednoduše do batohu. Kupříkladu na přenosném vařiči na propan butan MSR WindPro II lze vařit odděleně od kartuše, takže je dosaženo vyšší stability. Kartuš je možné otočit obráceně. Získáte k němu i závětří a tepelný reflektor pro zvýšení účinnosti. Hodí se i na rozměrnější nádobí a dá se použít také s troubou na pečení.

Posviťte si, kde je potřeba

V noci ve stanu, při opravě kola, podvečerním stavění stanu a v mnoha dalších situacích budete potřebovat dostatek světla. Účinným způsobem je použití čelovky. Nezabere téměř žádné místo, a přesto vám zajistí výborné vidění i potmě. Čelovka Petzl váží jen 85 g a umožňuje dva režimy svícení. Dosvítí až na vzdálenost 30 m širokým kuželem světla. Oceníte ji na cestičkách v lese, při rozkládání ohně, ve stanu… Spojuje výbornou službu a přijatelnou cenu. Získáte na ni prodlouženou záruční dobu 3 roky. Nyní ji můžete pořídit se slevou 10%.

E-shop Affekt navíc klientům poskytuje slevy 2% při objednávkách nad 2 000 Kč, 5% při ceně nákupu nad 5 000 Kč, výměnu velikosti zdarma a dopravu při nákupu nad 2 500 Kč taktéž zdarma. Prohlédněte si jeho kompletní nabídku vybavení pro outdoorovou aktivitu a vyberte si kvalitní zboží, které vám zajisté dobře poslouží.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *