Praha

Přijďte se i vy podívat na Prahu z Žižkovské věže

Přijďte se i vy podívat na Prahu z Žižkovské věže

By: Viktor Tamayo

Chcete mít Prahu jako na dlani? Tak se přijeďte podívat na Žižkovskou věž. Užijte si výhled ze 360 stupňové observatoře. Můžete posedět v baru Oblaca. Ochutnejte zde drinky Cuba Libre, Gin s tonikem, Grape Gimlet, nebo Levander Pedro. Podívejte se na Prahu na nejvyšší a zároveň i nejluxusnější věži v České republice.

Luxusní zážitek, který vás naplní skvělým pocitem. Podívejte se například na západ slunce, nebo na noční Prahu a dejte si k tomu jeden z nabízených drinků. Žižkovská věž, je nově zrekonstruovaná a je nejvyšší věží v ČR. Přijďte se podívat do luxusních prostor.

Potěšíte zde nejen své chuťové buňky, ale také vaše oči. Poseďte si v příjemném prostoru s nádherným a neodolatelným výhledem na metropoli.

Pokud i vy vystoupáte do výšky 93 metrů, tak před vámi bude ležet Praha jako na dlani. Žižkovská věž patří k jedné z dominant Prahy a je nejvyšší pražskou stavbou. Díky tomu budete mít pohled, jako z letadla. Architekt Václav Aulický, nechal tuto věž postavit v letech 1985 – 1992. Věž je vysoká 216 metrů. Statikem věže je Jiří Kozák. Konstrukce Žižkovské věže se skládá ze tří válcových ocelových tubusů, jejichž výška je 134 metrů, přičemž anténa vysílače sahá až do výšky 216 metrů.

Chcete svou lásku vzít až na vrchol? Vezměte ji na Žižkovskou věž a užijte si neopakovatelnou romantiku, která tu na vás čeká. Jedná se o velmi luxusně zařízený prostor, který tvoří jedinečné místo. Podívejte se na západ slunce trošku jinak. Takový v Praze jen těžko uvidíte. Připravte se na romantické chvíle ve dvou. Vneste do vašeho vztahu originalitu a něco naprosto jiného, než na co jste byli doposud zvyklí.

Žižkovská věž je pro každý pár zajímavým místem. Požádejte zde svou drahou polovičku o ruku. Místo je to pro tuto chvilku jako dělané. Překvapte svou milou nápaditostí, kdy jí představíte nádherné a romantické místo.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *