Výlety

Chystáte se strávit letošní dovolenou pod stanem? Komfort a pohodlí vám poskytne kvalitní vybavení.

Chystáte se strávit letošní dovolenou pod stanem? Komfort a pohodlí vám poskytne kvalitní vybavení.

Ať už jezdíte na túry, pod stan či čundry každoročně, nebo jste se rozhodli strávit letošní dovolenou jinak a vyrazit s rodinou do přírody, jistě se nemůžete dočkat. Vydáte-li se na Šumavu, do Bílých Karpat nebo třeba do Jizerek, všude vás čeká příjemný relax a nádherná flora.

Abyste si však volno užili v pohodlí a bez nechtěných překvapení, je potřeba se připravit. Nejen jídlem a pitím, ale především kvalitním vybavením.

Nakupujte bez obav

Díky bohaté nabídce internetových obchodů s outdoorovým zbožím si můžete pořídit všechno potřebné za výhodné ceny, na jednom místě a v mnoha provedeních. Všechno vybavení, které budete při kempování i túrách potřebovat, najdete v e-shopu Affekt. O své zákazníky dbá a nakoupíte-li za více než 3 000 Kč, získáte dopravu zdarma. Lákavé jsou nejen výborné ceny, ale i obratové bonusy: při objednávce nad 2 000 Kč slevu 2% a při objednávce nad 5 000 Kč slevu 5%. Také jistě oceníte možnost vrácení zboží bez udání důvodu do 14 dnů od doručení.

Vše pro muže i ženy

Affekt.cz nabízí oblečení a obuv pro muže i ženy, batohy, potřeby pro kempování, ostatní vybavení i lana, helmy a další pro horolezectví nebo práci ve výškách.

Nechybí široká nabídka se stany, kdy si ten nejvhodnější vyberou jak jednotlivci, páry, skupinky, tak i rodiny s dětmi. Vybírat můžete mezi jednoduchými modely nebo si vybrat takový, který umožňuje vytvořit si ze stanu i stříšku pro večerní posezení nebo stín před pálícím sluncem.

Noc strávená v teple

Abyste v noci netrpěli chladem, můžete si pořídit samonafukovací karimatky. Během okamžiku vám zajistí pohodlné ležení. Samozřejmě nesmíte opomenout ani teplotám odpovídající spací pytel, teplé ponožky, termoprádlo a čepici.

 

Vydejte se před pobytem stráveným pod stany do e-shopu Affekt a pořiďte si všechno potřebné, co vám k příjemně strávené dovolené chybí.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *