Ubytování

S obytným vozem prožijete dovolenou levněji a plně dle vašich představ

S obytným vozem prožijete dovolenou levněji a plně dle vašich představ

Jestliže rádi cestujete a nemůžete se dočkat dovolené, začněte se na ni připravovat již teď. Naplánujte si místo nebo zemi, do které byste se rádi podívali a nenechte si ujít tamní zajímavosti a události, které se budou v období vaší dovolené na daném místě konat.

Zároveň s rozhodováním se o lokalitě se obraťte na půjčovnu obytných vozů a rezervujte si vůz dle vašich představ a potřeb.

Je to snadné, levné a plně komfortní

Tak, jako se přizpůsobují a vyvíjí všechna odvětví a obory, i nabídky půjčoven vozů jdou s dobou a svým klientům přináší stále kvalitnější a důmyslnější automobily. Právě díky tomu je možné vypůjčit si prostorný a plně vybavené auto, do kterého naložíte všechna zavazadla, celou rodinu a vše potřebné, co k dovolené bezesporu patří a jednoduše vyrazíte.

Potěšující je, že takovouto dovolenou značně ušetříte a může si ji dovolit i rodina, která má aktuálně „hlouběji do kapsy“. Srovnáme-li zájezd nabízený u cestovní kanceláře, ta si bere provize, které skončí v její kapse, kdežto u půjčovny podobné poplatky vůbec nehrozí. Jednoduše si obytný automobil rezervujete na vámi zvolené období a vycestujete.

Cena za pronájem se pohybuje již od ceny 2100 Kč/den, což je velmi příjemná cena, když si spočítáte, kolik by vás stálo ubytování v hotelu.

Co vše v obytných vozech najdete

Na webových stránkách pronajemobytnychaut.cz si můžete vybrat vůz SUNLIGHT T68 – Polointegrovaný a SUNLIGHT A72 – Alkovna.

První jmenovaný se pyšní motorem 2,3 JTD 96 kw, pohodlně v něm stráví cestu i spánek pět osob. K výbavě patří ABS, ESP, klimatizace, tempomat, el. okna, el. zrcátka, 2x airbag i couvací kameru. Jde o polointegrovaný obytný vůz s možností využití bohaté výbavy.

Model SUNLIGHT A72 – Alkovna má taktéž motor 2,3 JTD 96 kw, stejné vybavení, ale je větší, cestování je v něm pohodlným pro posádku skládající se z 6 osob.

Proč cestovat v obytném automobilu

Ať už budete chtít cestovat v teplých, letních měsících, nebo naopak v zimě, tento “domeček na kolečkách“ pro vás bude skutečnou oázou klidu. V létě vás příjemně ochladí díky klimatizace a v zimě naopak pomůže zahřát se a schovat před sněhovou přeháňkou či větrem.

Útulné vybavení interiéru ve vás navodí vždy příjemnou atmosféru. Nechybí zde postele, kuchyňka, toaleta, sprcha, vařič, lednice, mrazák či pohovka.

Opomenout nesmíme ani volnost, kterou takovouto dovolenou získáte. Bude jen na vás, na jak dlouho pojedete, kde nakonec skončíte, vůbec nebude vadit, když původní plán zrušíte a uprostřed cesty se rozhodnete, že zůstanete na místě, kde právě jste, protože se vám velmi zalíbí.

Informujte se na pronájem obytných aut a udělejte si letos dovolenkový pobyt skutečně dle svých nejbarevnějších představ.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *