Šumava, Ubytování

Využijte hezké a pohodlné apartmány na Šumavě a udělejte si s celou rodinou báječné volno

Využijte hezké a pohodlné apartmány na Šumavě a udělejte si s celou rodinou báječné volno

Možná byste rádi vyrazili se svou rodinou i vy na romantické a krásné místo, které je obklopené přírodou a kde je nádherně čistý vzduch. Šumava je samozřejmě územím, které všechny tyto podmínky splňuje!

Pokud máte děti, jistě navštivte apartmány na Šumavě. Objekt, ve kterém je najdete, se nachází nedaleko Sušice a to v blízkosti Kašperských hor.

Využijte služeb pro rodiny, které ubytování v apartmánech svým hostům nabízejí. Udělejte si ideální rodinnou dovolenou v kraji Českém, protože i tady se dá najít spousty krásných míst a Šumava k těmto místům jistě patří.

Pobaví se zde všechny děti

Děti se mohou těšit z dětského hřiště s různým vybavením, které je přímo v areálu. Dospělí si zase jistě rádi oddechnou v okrasné zahradě.

Na internetu najdete zcela reálné fotografie toho, jak místo vypadá. Moderní apartmány jsou tvořeny ve venkovském stylu, ze kterého sálá klid a pohoda a člověk zde okamžitě pochopí, že si přijel užít odpočinek a relaxaci. Nechte se zlákat kouzlem venkova i vy.

Apartmány jsou vhodné především pro rodiny s dětmi, protože pro ně je v areálu zábava. K dispozici jsou vám dva kompletně zařízené apartmány. Nachází se v nich i kuchyň, ve které si budete moci pohodlně a snadno vařit, protože zde najdete všechny spotřebiče, které budete potřebovat. Nakoupit si můžete hned naproti apartmánu, kde je obchod s potravinami, který je otevřený denně jen s výjimkou neděle.

Báječné chvilky venku

Zahrada s okrasným jezírkem vám zcela jistě učaruje. Pokud tomu bude počasí přát, tak si můžete na požádání zapůjčit gril.

Ubytujte se i v místě, které vám nabízí možnost zábavy po celý rok. V zimě můžete navštívit ski areál, v létě je zde možnost koupání, návštěva hradů, zámků a hlavně nádherné přírody.

Obec Nezdice na Šumavě, ve které se Apartmán 124 nachází, je v přírodním parku Kašperská vrchovina a leží nedaleko hranic národního parku a chráněné krajinné oblasti Šumava. V okolí najdete mnohé kulturní zajímavosti. Jste srdečně zváni.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *