Praha

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí v Praze

Vánoční trhy na Staroměstském náměstí v Praze

By: Kačka a Ondra

Vánoce jsou velmi krásné svátky, které nás naplní kouzlem, provoní nám domácnost, vykouzlíme si příjemné a krásné prostředí doma, a to na nás dýchne i na ulici. Vánoce jsou ve znamení nakupování, radosti, pečení, dárků, pohádek, vůně svařeného vína, purpury, vanilky… mají svoje specifika, a každý z nás je touží prožít v klidu, míru a pokoji, bez zbytečných stresů z toho, co komu koupí a za co. I maličkostmi o vánocích dokážete udělat radost, pokud jimi druhému dokážeme, že jsme nad dárkem přemýšleli a že jsme jej vybírali s rozvahou a láskou a nejen z nutnosti. Jako každý rok, tak i tento se můžeme těšit na Vánoční trhy v Praze, na Staroměstském náměstí.

Jedná se o největší Vánoční trhy, které můžete v České republice navštívit. Přijďte se podívat na tradice, na řemesla, na bohatý vánoční program, který vás okamžitě vtáhne do onoho víru příjemné atmosféry, která zde na vás bude působit.

Na tyto trhy se sjíždějí turisté z celého světa, protože je skutečně o co stát. Kochejte se třpytící vánoční atmosférou a vezměte své děti tam, kde se jim bude líbit, pro ně je zde připravená dětská dílnička. Ochutnat zde můžete typické jídla a také typické pití. Nakoupit si můžete v desítkách stánků, kde se bude prodávat tradiční vánoční zboží, a to ať už dekorace, cukroví, perníčky, dárky, kapři a můžete se zde také občerstvit.

Letos se pro vás trhy poprvé otevřou 29. listopadu a potrvají do 1. ledna 2015. Slavnostní rozsvícení vánočního stromu proběhne 29. listopadu. Stánky s vánoční tématikou budou otevřeny nejen na Staroměstském náměstí, ale také na Václavském náměstí a na náměstí Republiky a to denně od 10.00 do 22.00 hodin. Občerstvit se budete moci každý den od 10.00 hodin a to až do půlnoci.

Užijte si krásný předvánoční čas a zapomeňte na chvíli na starosti všedních dní, projděte si trhy, které jsou každý rok velkolepé a lákají neuvěřitelné množství lidí.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *