Kempy

Juniorcamp Tobogán Nová Živohošť je místem, kde můžete strávit prodloužený víkend či delší pobyt ve dvou i s celou rodinou.

Juniorcamp Tobogán Nová Živohošť – místo pro prodloužený víkend i delší pobyt ve dvou či s celou rodinou.

Nejen léto, ale i podzimní měsíce jsou velmi vhodné k návštěvám a pobytům různých míst u nás. Jestliže máte možnost vzít si ještě na pár dnů dovolenou, nebo jste na rodičovské dovolené či v důchodě a chcete někam vycestovat, určitě zamiřte na Slapy. Juniorcamp Tobogán, který se zde nachází, vyniká jak skvělou polohou pro letní dovolenou, tak i pro trávení volného času při pobytech v jiných ročních obdobích.

Co vás v Juniorcampu Tobogán čeká?

Je toho skutečně mnoho, posuďte sami! Kemp vám poskytne ubytování u vody na břehu Slapské přehrady v útulných a pohodlně zařízených chatkách, jež mají několik dvoulůžkových, třílůžkových či čtyřlůžkových pokojů. Najdete v nich vybavení, jako palandu, postel, skříň a stolek se židlemi. Nechybí ani elektřina, takže budete-li chtít poslouchat rádio, zapnout chůvičku dítěti, nebo třeba dobít mobilní telefon, je vám k dispozici.

Máte-li k dispozici karavan, můžete jej tady také využít.

Nechybí zde ani dostatek místa pro sportovní aktivity, relaxaci, klid nebo skvělou zábavu. Protože se rekreační areál rozprostírá na ploše 60 000 m2, vyhoví potřebám rodin s dětmi, zamilovaným párům i početným partám přátel.

Aktivní volný čas

Jestliže si chcete odpočinout i aktivně, můžete se nejen vykoupat, bude-li počasí teplé, ale i zahrát různé míčové sporty, využít antukový a asfaltový kurt na tenis, minigolf nebo třeba tobogán.

Stejně tak se můžete vydat na výlet na zámky Konopiště, kde zhlédnete např. Růžovou zahradu se skleníky, zbrojnici, kapli, muzeum sv. Jiří a mnohé další, nebo Dobříš, který se řadí mezi nově zpřístupněné památkové objekty naší země. Uvidíte jedinečnou zahradu, která se řadí mezi nejkrásnější v Čechách, tzv. francouzskou zahradu, nebo třeba sochařské díla z dílny Ignáce Františka Platzera, sál, knihovnu, gobelínový pokoj a mnohé jiné.

Navštívíte-li Juniorcamp Tobogán Nová Živohošť, objevíte místo, kde se budete rádi vracet!

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *