Krkonoše

Naučte se skvěle lyžovat! Pomůže vám škola lyžování Ski Centrum Šafář!

Naučte se skvěle lyžovat! Pomůže vám škola lyžování Ski Centrum Šafář!

Lyžování a různé další zimní sporty jsou výborným aktivním odpočinkem jak pro dospělé, tak pro děti. Stačí pár let, kdy z nějakého důvodu nelyžujete a můžete se cítit nejistí. Nebo možná si pořídíte svůj první snowboard a potřebujete, aby vám někdo odborně vysvětlil, co, jak, kdy dělat, na co si dát pozor, jakým způsobem se dá jezdit, jak brzdit atd. A možná máte malé děti, kterým chcete dopřát skvělé a kvalifikované instruktory, kteří je naučí správně lyžovat, aby si mohly nejen s vámi, ale i v dospělosti, bez obav zajet na hory…

Ať už jsou důvody, kvůli nimž hledáte služby, které nabízí lyžařská škola jakékoli, ve všem vám pomůže Ski Centrum Šafář. Pracují zde jen kvalifikovaní instruktoři a najdete jej v nádherných Jánských Lázních. 

Vyberte si lyžařskou školu pro děti nebo dospělé

Tato škola lyžování nabízí mnohé. Nejen že učí klasické lyžování, ale pomůže vám i se závodním lyžováním, snowboardingem, běžkami, carvingem i telemarkem a to vše uzpůsobí přesně vám na míru. Lyžařská škola pro dospělé poskytuje skupinovou nebo individuální výuku. Do skupin je přijímáno 3 – 12 osob, privátní výuka lyžování pojme 1 – 4 osoby. Je jen na vás, kterou si vyberete a kolik hodin budete chtít absolvovat. Instruktoři jsou vám plně k dispozici.

Ani děti nezůstávají ochuzeny. Pro ně jsou taktéž připraveny skupinové nebo privátní způsoby výuky. Vyberte dítku buď výuku ve skupině, kde si najde kamarády, kteří ho možná budou inspirovat k lepším výkonům, nebo mu dopřejte komfort individuálních hodin, víte-li, že na něj více funguje samostatný přístup. Lyžařská škola pro děti jim poskytne vynikající podporu, předá jim důležité rady i dovednosti, jak správně lyžovat.

Přivedete-li více dětí stejného věku a stejných lyžařských dovedností, je možné dát je na individuální výuku. Cena se pak rozpočítá mezi počet dětí, takže tím rodiče zaručeně ušetří!

Chcete-li se učit se zábavou a humorem, zvolte si lyžařskou školu Ski Centrum Šafář! Naučí vás lyžovat rychle, dobře a navíc velmi nenásilnou formou. Fotografie a více informací najdete na webových stránkách www.skicentrumsafar.cz!

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *