Výlety

Středověký hotel a krčma Dětenice překvapí každého

Středověký hotel a krčma Dětenice překvapí každého

By: Duncan

Kdo z vás o této krčmě ještě neslyšel? Určitě máte minimálně kolem sebe někoho, kdo tuto krčmu již navštívil a kdo si v ní užil spousty zábavy. Vstupem do krčmy se totiž dostanete do středověku, kterého se stanete ihned součástí.

Hlučná obsluha a středověká hudba vás ihned vtáhnou do děje

Budete se tu náramně bavit a kromě dobrého jídla se vám dostane i nezapomenutelných zážitků. Krčma Dětenice je vyhlášená po celé republice a lidé se sem sjíždějí za zábavou a rozptýlením. Zapomeňte na krásně prostřený stůl, a protože zde se usadíte na dřevěné lavice ke kamennému stolu.

U stolu vás obklopí sličné tanečnice a šermíři a budou se vám starat o zábavu. Dokonce i žebrák bude žadonit o okousané kosti. Budete se bavit tou zábavou, která je zde pro vás přichystaná. Chcete-li zažít něco netradičního, tak přijeďte do Dětenic.

Chcete se podívat do pekla?

V Dětenicích máte jedinečnou příležitost a to přímo ve sklepě středověkého hotelu. Vidět zde můžete čerta, ďábla, satana i Belzebuba, místní pekelnice vám při prohlídce poví, jak to zde chodí a kdo se do pekla může dostat a za jaký hřích. Vstup do pekla je možný každou půlhodinu a to od 10 – 17 hodin každý den.

Ubytovat se můžete pak ve středověkém hotelu, pokud se vám nebude chtít ten den domů a rádi byste v Dětenicích přespali. V hotelu si pak můžete zaplatit romatnický pobyt měšťanský, romantický pobyt královský, romantický pobyt císařský, nebo sedlácký balíček. Zažijte něco neopakovatelného, co vám pobyt v Dětenicích jistě zajistí.

Navštívit zde také můžete Dětenický zámek a je tu pro vás připraveno spousty akcí a to po celý rok. Zapomeňte na každodenní starosti a užijte si zábavu, u které se jistě odreagujete a rozhodně se budete bavit. Vezměte svou rodinu anebo své blízké za zábavou, která pochází ze středověku.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *