Výlety

Let balónem vám ukáže i známou krajinu tak, jak ji neznáte

Let balónem vám ukáže i známou krajinu tak, jak ji neznáte

By: Oh-Barcelona.com

Chtěli byste si užít netradiční zážitek a proletět se balónem? Pak to není až tak nesplnitelný sen, který si můžete užít. Balónem se můžete proletět za necelých 3 000 Kč, záleží na tom kde se chcete proletět a jak dlouho bude let trvat. Prohlédnout si můžete například Konopiště, Karlštejn, nebo Český Ráj. Proplujte si oblohou jako pták.

Lety pro jedince i svojice

Zaplatit si můžete buď let na jednu hodinu pro jednu osobu, nebo privátní soukromý let pro 2 osoby na dvě hodiny. Doplatit k letu si můžete třeba i snídani formou pikniku. Po příletu získáte certifikát, který vám bude připomínat tuto krásnou chvíli, kterou jste zažili.

Hodinový let je velmi dlouhý a za tu dobu si stihnete prohlédnout spousty míst. Balon letí pomalu a tak budete moci relaxovat a detailně sledovat okolí, kterým prolétáváte. Let balonem je nápaditý a nezapomenutelný zážitek, který můžete koupit buď sobě, nebo jej můžete věnovat jako dárek někomu blízkému. Popřípadě se můžete proletět se svou drahou polovičkou.

Výlety a zážitky tohoto typu jsou velmi oblíbenými, protože se vám do vzpomínek opravdu uloží. S jeho pořízením darujete něco, co druhého udělá opravdu šťastným a velmi ho tím obohatíte o zážitek, který bude skutečně kouzelný.

Užít si můžete let při východu slunce, nebo při západu slunce, kdy jste v balonu pouze vy a váš partner a pak také pilot. Pokud je let balónem váš sen, pak máte jedinečnou šanci přát si jej jako dárek. Sami sobě takový dárek málokdo z nás pořídí, ale můžeme jej darovat, nebo si jej naopak přát. Peníze, které do takovéhoto výletu investujete, rozhodně nebudou penězi vyhozenými, protože zážitek, který z letu budete mít, bude zážitkem na celý život. Let si můžete jak natáčet, tak i fotit. Sledujte slevové portály, kde se lety balónem často nabízejí za zvýhodněné ceny.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *