Hotely

Hledáte komfortní ubytování v Příbrami? Využijte služby hotelu Belvedere!

Hledáte komfortní ubytování v Příbrami? Využijte služby hotelu Belvedere!

Jedete se svou rodinou na dovolenou do Příbrami? Nebo potřebujete příjemné ubytování po dobu vašeho školení či služební cesty? Možná taky hledáte hotel pro zaměstnance společnosti, nebo sportovní klub. Ať je to jakkoli, v každém případě se můžete s důvěrou obrátit na útulný a komfortní hotel Belvedere. O své klienty se stará precizně a poskytuje jim dokonalý servis.

Co všechno hotel Belvedere nabízí

Zaměřuje se především na ubytování skupin osob, jako jsou pracovníci firem, sportovci, studenti základních, středních i vysokých škol a další, ale skvěle se postará i o jednotlivce, páry a rodiny. Disponuje 43 pokoji a jedním apartmá. Součástí pokojů je sociální vybavení, televize, telefon a připojení k internetu prostřednictvím Wi-Fi. Celková kapacita tohoto hotelu v Příbrami je max. 100 osob. Při ubytování většího počtu lidí je možné dohodnout slevu z ubytování, což jistě zájemci velmi ocení.

Celodenní stravování zajišťuje kavárna a restaurace. Vybírat můžete z velkého množství jídel a nápojů. Od září do května zde dokonce každý pátek a sobotu hraje živá hudba, takže si budete moci výborně zatančit a odreagovat se od každodenních starostí.

Je možné domluvit si raut, svatební hostinu, společenskou akci nebo cokoli pro větší i menší počet osob. V hotelovém komplexu se nachází i divadlo, kino a velký estrádní sál, jehož kapacita je až 1000 osob.

Kde hotel Belvedere najdete

Jeho poloha je výborná, nachází se v centru nové části Příbrami vedle kina a divadla. Milovníci vody budou potěšeni i možností navštívit aquapark, který se nachází naproti hotelu ve vzdálenosti přibližně 200m.

Zavítáte-li na webové stránky tohoto ubytování Příbram, budete moci absolvovat i virtuální prohlídku hotelu a prohlédnout si bohatou fotogalerii.

Pokud se rozhodnete pro ubytování v hotelu Belvedere, čeká vás pobyt v příjemném prostředí, s ochotnou a vstřícnou obsluhu a pochutnáte si na výtečné kuchyni. Pokoje si můžete rezervovat na internetových stránkách hotelu www.Pribram-ubytovani.cz, prostřednictvím e-mailu nebo telefonicky.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *