Hotely

Hledáte dovolenou s odpočinkem a péčí o vaše tělo? Zajeďte si do Frýdlantu v Čechách!

Hledáte dovolenou s odpočinkem a péčí o vaše tělo? Zajeďte si do Frýdlantu v Čechách

Ještě jste nezkusili dovolenou, ani pobyt zaměřený na komplexní pomoc pro navození klidu pro duši i tělo? Pojďte tento příjemný rest jednoduše napravit rezervováním si pobytu v krásném, nově otevřeném Hotelu Antonie**** ve Frýdlantu v Čechách.

Romantické víkendy i harmonizační pobyty

Antoniehotel-Pohled-na-hotel-150x150Ať už si dopřejete odpočinek vícedenní, nebo se rozhodnete pro víkend plný romantiky a příjemných chvil, jistě si vyberete z bohaté nabídky, kterou tento zbrusu nový wellness hotel nabízí.

Zamilovaný pár může od soboty do neděle využít neomezeně krát vstup do Antonie Spa Concept a Antonie Sport Center, do fitness roomu, rašelinový zábal, aroma masáž, masáž lávovými kameny i masáž nohou a chodidel. Znamená to, že vaše tělo zažije skutečně velkou úlevu a uvolnění, což bude mít příznivý vliv i na mysl. Péče o nohy je důležitá, vezměte si s sebou na prodloužený víkend zdravotnickou obuv, ve které si vaše hýčkané nožky budou moci odpočinout.

Samozřejmě je připraveno ubytování v komfortních pokojích, jako dárek kytice pro dámu a láhev sektu na pokoj. Nechybí ani bohatá snídaně s možností snídat na pokoji, 2x večeře o čtyřech chodech pro pár. Hotel má i svou vinárnu, ve které vás čeká milé posezení.

Vítány jsou i rodiny s dětmi

Antonie_4625_hotel-150x150Není problém ubytovat rodinu s několika dětmi a samotné páry si také přijdou na své. Pokoje jsou prostorné, je možné umístit do nich přistýlku, nebo rozložit pohovku. Hotel disponuje i pokoji orientovány na jižní stranu, které mají přímý stup na zahradu s krásnou zelení, travní plochou, brouzdacím potůčkem pro děti, hřištěm i dostatkem stínu, který poskytují staleté lípy.

Na své si přijdou také milovníci sportu a pohybu, kteří mohou využít Antonie Sport Concept, kde najdou příležitosti k protažení, sportovnímu soupeření a kvalitnímu zacvičení si.

Velkým PRO je nepochybně i spolupráce s Všeobecnou zdravotní pojišťovnou, díky níž můžou členové Klubu pevného zdraví VZP ČR využívat různých příspěvků a výhod na služby v tomto rekreačním zařízení.

Podívejte se na bohatou fotogalerii Hotelu Antonie**** a jistě se utvrdíte v tom, že je to krásné místo, které stojí za shlédnutí a vyzkoušení.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *