Praha

Potřebujete dobré dopravní spojení, máte či plánujete děti nebo jste v důchodě? Různorodost bytů v Praze vyhoví všem potřebám.

Potřebujete dobré dopravní spojení, máte či plánujete děti nebo jste v důchodě? Různorodost bytů v Praze vyhoví všem potřebám.

Společně s hledáním a pořizováním nového bydlení bychom se měli zamyslet nejen nad jeho velikostí, vzhledem jeho situováním v konkrétním domě… Jiné požadavky a potřeby mají lidé, kteří denně dojíždí do zaměstnání a ještě roky je čeká stejný scénář, další z nás, kteří již jsou v důchodě, dají možná přednost lokalitě blízko přírody, zdravotního zařízení a drobného vybavení službami, kdežto rodiny s dětmi se zaměří na dostupnost do školky, školy, vzdálenost do zaměstnání i ke sportovnímu vyžití a přírodě.

Moderní bydlení s dobrou občanskou vybaveností i krásnou přírodou

Britska.ctvrtBydlení pro náročné klienty můžeme nalézt kupříkladu v Praze – Stodůlkách, Britská čtvrť. Krásné a moderní byty jsou bezbariérové, parkování zajišťují podzemní garáže i parkovací místa venku. Nechybí odpočinková zóna s lavičkami, zelení a stromy.

Metro je vzdáleno pouhou jednu minutu chůze a v místě nebo blízkém okolí najdete i zdravotnické zařízení, sportoviště, služby…

Přibližně kilometr od stanice metra Stodůlky se nachází krásný skanzen Řepora. Nachází se v údolí mezi několika rybníky a k jeho úspěšnému nalezení dovede návštěvníky turistická značka.

Kaskády Barrandov okouzlí rodiny s dětmi i singles

Jste-li pracovně vytížený muž, nebo žena žijící singles, lokalita Kaskády Barranov se vám jistě zalíbí.

Byty Barrandov mají dobrou dostupnost do centra města, stejně tak jako možnost pestrého sportovního vyžití. Po práci se můžete relaxovat v Prokopském údolí, kde je spousta pěšinek, cyklostezek a zeleně.

Rodiny s dětmi využijí aqvapark i hezkou přírodu a občanskou vybavenost v podobě různých služeb od restaurace, lékaře, obchodů a jiných.

Ráj pro sportovce a vyznavače aktivního života představuje Malý háj

Maly.hajHledáte-li byt, který bude mít terasu, balkon, nebo předzahrádku, nebudete muset řešit nedostatek parkovacích míst a po práci najdete způsoby, jak se aktivně vybít, poohlédněte se po bytě v Praze 10 – Štěrboholy, Malý háj.

Díky cyklostezce, novému sportovnímu areálu, ve kterém se nachází i víceúčelová sportovní hala, můžete najít různé druhy aktivit a druhů sportovních činností. 10 minut jízdy je od Malého háje vzdálen Golf Hostivař.

Máte-li děti, můžou navštěvovat místní školku a základní školu. Co se týká dostupnosti do centra, je výborná, od stanice autobusu MHD je to k Malému háji jen několik desítek metrů.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *