Zajímavá místa

Zájezdy pro všechny!

Zájezdy pro všechny!

Cestování je podle mnohých názorů jediný způsob, jak efektivně utrácet své peníze. Cestováním totiž nejen navštívíte nové země, města a místa, poznáte historické památky a zajímavosti, atmosféru i nové lidi, ale také získáte nové vědomosti a znalosti, čímž se obohatíte už na celý život. Pokud tedy rádi cestujete, ale nemůžete si dovolit navštívit cizí země několikrát ročně, určitě musíte vyzkoušet eurovíkendové pobyty.

Eurovíkendy jsou poznávací zájezdy, díky kterým během několika dní opravdu poznáte cizí krajinu a navštívíte všechna známá místa a památky Vámi zvolené evropské metropole. Velmi rychle se tak můžete stát opravdovým cestovatelem a splnit si své dávné sny. Všechny eurovíkendové pobyty, jednotlivé destinace i všechny potřebné informace o těchto pobytech najdete na www.tipvikendy.cz/eurovikendy/.

Eurovíkend v Amsterdamu

Amsterdam je rozhodně město, které patří mezi jedny z turisticky nejvyhledávanějších měst a míst Evropy. Jedná se o město tulipánů, město červených luceren, Rembrandtovo město, město Anny Frankové, město větrných mlýnů a někteří z nás ho znají nejspíš také kvůli tomu, že je zde legální marihuana. Eurovíkend Amsterdam je jedinečný pobyt, během kterého můžete toto svérázné město poznat opravdu skrz na skrz.

Hlavní město Nizozemska si díky své nezapomenutelné atmosféře rozhodně získá každého! Mezi památky, které v Amsterdamu během své návštěvy nemůžete minout, patří například náměstí Dam, nádherný Královský palác pocházející ze 17. století nebo dvůr Begijnhof, který je již celá staletí útočištěm pro všechny neprovdané katolické ženy. I když se Amsterdam svou rozlohou ostatním evropským metropolím nemůže rovnat, nabízí svým návštěvníkům tolik, že si zde opravdu každý najde to své. Amsterdam je město tisíce tváří a díky zdejší atmosféře a pohostinnosti se do něj zamilují jak muži, tak ženy snad všech věkových kategorií.

Golfové zájezdy

Patříte-li mezi milovníky tohoto královského sportu, rozhodně musíte vyrazit na jeden z golfových zájezdů, díky kterému navštívíte zajímavou destinaci a zahrajete si golf za zcela jiných a doposud nepoznaných podmínek. Vyzkoušejte si jaké je to hrát tento sport v jiné zemi a v čem se vlastně liší jednotlivá golfová hřiště, pravidla i klubová vybavení.

Jedním z nejoblíbenějších pobytů tohoto druhu je rozhodně například Golfový zájezd Maďarsko. Vyzkoušejte na vlastní kůži, jaký je to pocit zúčastnit se profesionálního golfového tréninku a naučte se hrát tuto hru jako opravdoví profíci. Golf je gentlemanská hra, která v mužích i ženách probouzí skutečného sportovního ducha. Pokud se tedy rozhodnete vyrazit sami nebo s někým ze svých nejbližších na golfový pobyt, rozhodně investujete své peníze do sportu, který stojí za to!

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *