automaty
Zajímavá místa

Kasina v ČR

Kasina v ČR

automatyHazardní hry jsou u nás, ale i ve světě velmi oblíbené. A tak se může stát, že mnoho lidí za automaty přímo cestuje. Zní to sice zvláštně, ale tato cestovatelská horečka za kasiny je stále oblíbenější. Samozřejmě, že nejznámějším příkladem je určitě samotné centrum hazardu, Las Vegas. Ale jak to vypadá u nás v České republice?

Nízké ceny lákají

Česká republika je i přes kritiku občanů stále jednou z nejlevnějších zemí Evropy. A právě v oblasti hazardu je toto samozřejmě velmi výhodné. Pokud si totiž do hry investujete například 1000 Euro, máte možnost vydělat klidně i o jednu třetinu více, než v zemích západu. A při velkých částkách je to samozřejmě velký rozdíl.

Kam se ale za hazardem v ČR vlastně vydat? Herní automaty jsou v každém menším městě, ale opravdová kasina, herny a velká centra hazardu najdeme ve velkých městech. Tím nejoblíbenějším je samozřejmě Praha. Praha je vyhledávané město turisty z celého světa, nabízející nádherné památky, ale je to i centrum hazardu České republiky.

Neznámější a nejoblíbenější kasina najdeme v samém centru Prahy. Dobrým tipem je určitě Václavské náměstí. Zde najdeme několik velkých kasin, které jsou otevřeny nonstop a těší se velkému zájmu. Ceny zde mohou být oproti průměru České republiky poněkud vyšší.

Pokud vás baví hry na automatech, jistě chcete vyhrávat co nejvíce. Přečtěte si zde, jakou strategii dodržovat a vyhrávat dlouhodobě.

Známé lázně

Kdo by to byl řekl, ale i v lázeňském městě bychom mohli najít kasina. A ne jenom tak obyčejná. Velmi oblíbená luxusní kasina s poměrně nízkými cenami bychom našli na západě Čech, konkrétně v Karlových Varech. Kasina jsou zde decentně skrytá v nádherných budovách, ukrývající luxusní interiéry a samozřejmě i služby. Ceny nejsou tak vysoké jako v Praze a hlavně v krásném lázeňském městě může být dojem z hraní ještě lepší.

Velká kasina bychom ještě našli v příhraničí. Je to dáno především tím, že jsou zde velmi nízké ceny, které jsou dostupné i pro obyvatele západních zemí a nemusí jezdit až do vnitrozemí našeho státu. Příkladem může být okolí Chebu.

Mohlo by se vám také líbit...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *